0
teste de bine Login/Register

Platfoma Teste de Bine a fost special creată pentru a facilita online accesul pacienților din România la teste avansate de diagnostic care se fac în laboratoare ultraspecializate din Europa și SUA. De la teste online pentru identificarea de alergii alimentare întârziate, la teste de evaluare a florei intestinale, testedebine.ro oferă astfel instrumente de diagnostic și tratament personalizat pentru abordarea terapeutică a numeroase simptome și boli cronice, dar și pentru medicina preventivă.   

Efectuarea testelor presupune transportarea probelor în laboratoarele partenerilor noștri externi din Germania, Luxemburg și Statele Unite. Tocmai de aceea, în ultimii 8 ani am dezvoltat și am perfecționat logistica necesară astfel încât pacienții să poată accesa cât mai ușor aceste teste, fără să iasă din casă dacă situația lor medicală sau contextul social, așa cum se întâmplă acum cu epidemia de conoronavirus, o impune.

Kiturile pentru testele Imupro și FlorInScan au fost gândite și concepute de specialiștii din laboratoarele partenere astfel încât prelevarea de probe să se poată face și acasă, de către pacient, pe baza unor instrucțiuni simple ce asigură obținerea unei probe eligibile, care să aibă șanse maxime să fie acceptată de către aceste laboratoare pentru a fi prelucrată.   

Teste online. Cum comand?

Testele Imupro pentru alergii alimentare întârziate și FlorinScan pentru evaluare florei intestinale se comandă online, accesând magazinul nostru testedebine.ro/shop/. Plata se face prin transfer bancar sau cu cardul. Imediat ce plata este confirmată, vă expediem kitul acasă prin Fan Curier, în termen de maxim 48 ore, cu excepția week-end-ului, când acest termen se extinde la 72 de ore.  

Apoi, recoltați proba de sânge capilar (Imupro) sau proba de scaun (FlorInScan) urmând instrucțiunile simple și clare din kitul de recoltare. Când aveți proba, ne contactați, iar un curier rapid va veni la dvs. acasă să o ridice pentru a fi expediată la laboratoarele partenere.

Rezultatele vor fi disponibile în format electronic în contul securizat pe care vi-l creați atunci când comandați testul.   

 Teste online alergii. Când se recomandă un test de alergii alimentare întârziate?

Alergii alimentare întârziate pot agrava sau cauza diverse simptome și afecțiuni cronice. De aceea, dacă vă confruntați cu probleme  grastrointestinale (balonare, dureri, constipație, diaree) sau boli ca sindrom de colon iritabil sau boala Crohn, boli autoimune, probleme cu greutatea sau sindrom metabolic, probleme dermatologice sau afecțiuni neurologice, identificarea alimentelor la care ați dezvoltat o alergie alimentară întârziată și elimininarea acestor din dietă, poate conduce la amelilorea sau reducerea simptomelor.

CARE ESTE DIFERENȚA ÎN ALERGII IMEDIATE ȘI ALERGII ÎNTÂRZIATE?

Teste online. Când se recomandă un test de evaluare a florei intestinale?

Flora intestinală joacă un rol esențial în buna funcționare a sănătații nostre, pentru că este implicată în foarte multe procese: asigură prevenirea înmulțirii microorganismele patogene, asugură optima funcționare a celulelor intestinale, modulează sistemul imunitar și previne procesele inflamatorii din organism și este implicată în procesul de sintetizare a vitaminerlor.

Evaluarea florei intestinale este un excelent instrument de prevenție, dar este recomandat mai ales pacienților care se confruntă cu probleme gastro-intestinale (constipație, diaree, vărsături), dureri abdominale intestinale, boli inflamatorii intestinale, sindrom de intestin iritabil, sindrom de intestin iritabil sau sindrom de oboseală cronică, diabet sau boli autoimune.    

DR. MATEI: CONFIGURAREA TRATAMENTULUI PENTRU BOLI DIGESTIVE PE BAZA EVALUĂRII FLOREI INTESTINALE. STUDII DE CAZ

DR. ION: EVALUAREA MICROBIOTEI, ESENȚIALĂ ÎN DIAGNOSTICAREA ȘI TRATAMENTUL BOLILOR DIGESTIVE

Teste de Bine și-a asumat și își continuă misiunea de a sprijini abordarea personalizată în tratarea și prevenirea bolilor cronice. Sănătatea și siguranța dumneavoastră rămân prioritatea noastră!