0
teste de bine Login/Register

CACTUS HEALTH

CUM SĂ DEVII PARTENER

Medicii se confruntă de multe ori cu aceeași problemă: pacienți cu diagnostice similare care primesc același tratament, însă cu rezultatele diferite.

Cactus Health pune la dispoziția medicilor metode de diagnosticare precise și personalizate, care oferă premisele unui tratament individualizat. De la identificarea alergiilor alimentare întârziate și configurarea de strategii nutriționale, la identificarea dezechilibrelor de floră intestinală, testele de diagnostic din portofoliul nostru asigură o abordare medicală personalizată a pacienților.

Cactus health

Medici experţi

Cactus health

În momentul de față, peste 30 de clinici și zeci de medici din cele mai mari orașe din România, pun la dispoziția pacienților metode de investigare moderne pentru un număr mare de afecțiuni, prin intermediul testelor din portofoliul Cactus Health.

Cactus health

Cactus Health

Cactus health

Experiența acumulată de Cactus Health începând cu anul 2012, prin facilitarea accesului la teste precise de diagnostic pentru mii de pacienți, demonstrează faptul că diagnosticarea și tratamentul personalizat reprezintă o componentă esențială în prevenirea și tratarea unui spectru larg de afecțiuni cronice.

Cactus Health și-a asumat rolul de a contribui activ la înțelegerea și popularizarea beneficiilor abordării personalizate a pacienților, atât prin facilitarea accesului la aceste teste inovative de diagnostic, cât și prin informarea continua și perfecționarea medicilor care își doresc să practice o medicină a viitorului.
Testele distribuite în România prin Cactus Health sunt următoarele:

  • Testele FlorInScan, dezvoltate de Laboratoarele Réunis din Luxemburg
  • DESCARCĂ BROŞURA

  • Testele de medicină funcțională dezvoltate de Genova Diagnostic SUA.
  • DESCARCĂ BROŞURA

Clinicile, medicii și terapeuții interesați să implementeze aceste teste în practica lor curentă, ne pot contacta pentru a le oferi mai multe informații.


    [recaptcha]