Politica de confidenţialitate

Notificare de procesare echitabilă a datelor cu caracter personal ale clienților

CACTUS HEALTH SRL, cu sediul în str. Zăgazului nr. 4E, sc. B, parter, ap. B4, cam.5, sector 1, București, cu adresa de corespondență în str. Erou Nicolae Iancu nr. 41 bis, Bl T13, ap.6, cam 24 și cam.25, etaj 3, Județ Ilfov, România, prelucrează următoarele date cu caracter personal clienților:

Clienți (persoane fizice)

Categorie de date personaleScopul prelucrăriiTemeiul legal al prelucrăriiPerioada maximă de păstrareCui sunt sau pot fi transmise datele
Detalii personale (nume, adresa, email personal, telefon, dată nașterii)Livrarea de bunuri și serviciiInteresul vital al persoanei vizate10 anilaborator de analize Germania/ Luxembrurg
Date privind starea de sănătate (rapoarte medicale, certificate medicale, scrisori medicale)Livrarea de bunuri și serviciiInteresul vital al persoanei vizate10 anilaborator de analize Germania/ Luxembrurg
Detalii acte de identitate (CI, CNP)Livrarea de bunuri și serviciiInteresul vital al persoanei vizate10 anilaborator de analize Germania/ Luxembrurg
Detalii financiare (cont bancar)Administrare clienți (operare încasări)Derularea contractului10 ani
Detalii personale (nume, adresa)Administrare clienți (operare încasări)Derularea contractului10 ani
Detalii personale (nume), 
Date privind starea de sănătate
Livrarea de bunuri și serviciiDerularea contractului10 anilaborator de analize Germania/ Luxembrurg
Detalii personale (dată nașterii, sex)
Detalii privind starea de sănătate (rezultatele testelor tip)
StatisticăInteresul vital al persoanei vizate10 aniclinici partenere

Clienți (persoane fizice) – COPII

Categorie de date personaleScopul prelucrăriiTemeiul legal al prelucrăriiPerioada maximă de păstrareCui sunt sau pot fi transmise datele
Detalii personale (nume, nume aparțînător, adresa aparțînător, email aparțînător, telefon aparțînător), 
Detalii acte de identitate (CI, CNP), 
Detalii personale (nume), 
Date privind starea de sănătate
Livrarea de bunuri și serviciiConsimțământul aparțînătorului10 anilaborator de analize Germania/ Luxembrurg

Clienți – angajați ai clinicilor partenere

Categorie de date personaleScopul prelucrăriiTemeiul legal al prelucrăriiPerioada maximă de păstrareCui sunt sau pot fi transmise datele
Fotografii, Înregistrări videoMarketingInteresul legitim al operatorului (marketing)10 ani

Terți (pacienții clinicilor partenere)

Categorie de date personaleScopul prelucrăriiTemeiul legal al prelucrăriiPerioada maximă de păstrareCui sunt sau pot fi transmise datele
Detalii personale (nume, adresa, email personal, telefon, dată nașterii)Livrarea de bunuri și serviciiInteresul vital al persoanei vizate10 anilaborator de analize Germania/ Luxembrurg
Date privind starea de sănătate (rapoarte medicale, certificate medicale, scrisori medicale)Livrarea de bunuri și serviciiInteresul vital al persoanei vizate10 anilaborator de analize Germania/ Luxembrurg
Detalii acte de identitate (CI, CNP)Livrarea de bunuri și serviciiInteresul vital al persoanei vizate10 anilaborator de analize Germania/ Luxembrurg
Detalii personale (nume), 
Date privind starea de sănătate
Livrarea de bunuri și serviciiDerularea contractului10 anilaborator de analize Germania/ Luxembrurg

Clienți potențiali

Categorie de date personaleScopul prelucrăriiTemeiul legal al prelucrăriiPerioada maximă de păstrareCui sunt sau pot fi transmise datele
Detalii personale (nume, adresa, email) 
Date privind starea de sănătate – tip test
Livrarea de bunuri și serviciiContractarea la cererea persoanei vizate10 ani

Clienți potențiali (medici din clinici/spitale)

Categorie de date personaleScopul prelucrăriiTemeiul legal al prelucrăriiPerioada maximă de păstrareCui sunt sau pot fi transmise datele
Detalii personale (nume, email personal, telefon), specialitate , spitalMarketingInteresul legitim al operatorului (marketing – popularizare produs medical către medici)10 ani
Detalii personale (nume, email personal, telefon), specialitate , spitalMarketingInteresul legitim al operatorului (marketing – popularizare produs medical către medici)10 ani

*În afară entităților menționate, datele personale pot fi transmise în condițiile legii autorităților abilitate ale statului.

**Orice alte prelucrări de date ocazionale vor fi notificate persoanelor vizate.

CACTUS HEALTH SRL își asumă obligația respectării confidențialității datelor cu caracter personal.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în conformitate cu prevederile REGULAMENTULUI nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind liberă circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), iar dumneavoastră beneficiați de drepturile prevăzute în Capitolul III: Drepturile persoanei vizate, respectiv: accesul la datele cu caracter personal proprii, rectificarea sau ştergerea acestora, restricţionarea prelucrării sau dreptul de a se opune prelucrării, precum şi dreptul la portabilitatea datelor, în condițiile respectării prevederilor ce constituie temei legal pentru prelucrarea datelor.

În situația în care considerați că drepturile dumneavoastră prevăzute în Regulamentul nr. 679 / 2016 au fost încălcate, aveți dreptul de a depune plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Pentru informații sau alte probleme legate de protecția datelor cu caracter personal va puteți adresa Responsabilului cu Protecția Datelor pe e-mail: dpo@testedebine.ro sau tel. 0723 599 175.

Top