CONSTRUIEȘTE-ŢI STAREA DE BINE!
FĂ PAȘII CORECȚI CĂTRE O
SĂNĂTATE MAI BUNĂ!
Imupro
Mai multe despre conceptul ImuPro
AUTOEVALUARE RAPIDĂ
SUSPECTEZI CĂ HIPERSENSIBILITATEA LA ANUMITE ALIMENTE
AR PUTEA FI CAUZA PROBLEMELOR TALE DE SĂNĂTATE?
Află primele indicii printr-o autoevaluare rapidă
Efectuați autoevaluarea rapidă
SIMPTOME
INTOLERANȚELE ȘI ALERGIILE ALIMENTARE -
SIMPTOME INDIVIDUALE ȘI VARIATE
Descoperă ce alimente pot fi răspunzătoare
pentru afecțiunile de care suferi
Citește mai mult
ALERGIILE ALIMENTARE
IGG-MEDIATE
ȘTII DIFERENȚA DINTRE ALERGIILE CLASICE IGE ȘI
ALERGIILE DE TIP IGG, CU MANIFESTĂRI ÎNTÂRZIATE?
Înțelege diferențele
Citește mai mult

CONCEPTUL IMUPRO

Analiză nutrițională individualizată și recomandări personalizate

ImuPro este un concept ce oferă recomandări personalizate post-testare, bazate pe analize de sânge complexe și precise pentru alergiile alimentare IgG-mediate. 270 de alimente sunt testate. Împreună cu rezultatele testului de sânge, veți primi recomandări nutriționale individualizate— Îți construiești astfel o stare de bine făcând pașii corecți către o sănătate mai bună.

Află mai multe informații despre produse

ImuPro este partenerul de încredere pe drumul către o sănătate mai bună

Rezultatele testului și sfaturile nutriționale personalizate te vor ajuta să găsești alimentele care îți fac bine și îți vor semnala alimentele  ”declanșatoare”. Evitând alimentele care îți creează probleme, procesele inflamatorii pot fi reduse sau chiar stopate, iar corpul tău își poate reveni.

Citește documentația

Suferiți de următoarele simptome?

Dureri de stomac, balonare, diaree, constipație, greață: e posibil ca o alergie alimentară IgG-mediată  să fie responsabilă pentru aceste tulburări gastro-intestinale de origine necunoscută?

Citește mai mult

Cauzele durerilor de cap și ale migrenelor sunt încă neclare. Foarte mulți oameni suspectează că în spatele lor ar putea sta diverse alimente. E posibil ca o alergie alimentară IgG-mediată să declanșeze atacurile?

Citește mai mult

Mecanismele fiziopatologice exacte ale supraponderabilității nu sunt încă pe deplin înțelese. Procesele inflamatorii pot avea un impact consistent în obezitate. E posibil ca alergiile alimentare IgG-mediate să le genereze?

Citește mai mult

Opțiunile pe care le aveți cu ImuPro

Alegeți tipul de test ImuPro care vi se potrivește cel mai bine: opțiunile variază de la un simplu test de diagnostic până la soluții complexe care includ recomandări nutriționale individualizate si rețete ajustate la nevoile dvs personale.

ImuPro Screen – testul minimalist
ImuProScreen oferă o analiză a reacției la 22 de alimente individuale. Este un testsimplu de diagnostic. Veți primi un raport scurt care conține rezultate exactereferitoare la toate alimentele testate.


Citește mai mult

ImuPro Screen – prima treaptă de testare
ImuProScreen⁺  este o analiză personalizată areacției la 44 de alimente dintre cele mai uzual consumate, cum ar fi produselactate, cereale, ou de gaină, etc. Ca și Imupro Screen, este deasemenea un test simplu de diagnostic. Veți primi un raport scurt care conține rezultateexacte referitoare la toate alimentele testate.

Citește mai mult
ImuPro Basic – testul în care poți avea încredere
ImuProBasic testează reacția la 90 dintre cele mai importante alimente, cum ar fi cărnuri,legume, fructe sau cereale dintre cele mai frecvent consumate sau ou de găină.Veți primi un raport cuprinzător și recomandări nutriționale personalizate.


Citește mai mult
ImuPro Complete – testul exhaustiv
ImuProComplet testează 270 de alimente și aditivi. Sunt testate reacțiile la cărnuri,legume, fructe sau cereale dintre cele mai frecvent consumate sau ouă.  Vor fi de asemenea testate alternativele laacestea precum și alimente specifice altor regiuni geografice. În plus, un numărmare de condimente, ceaiuri, chiar și cafea, vin, agenți de îngroșare sau deconservare sunt examinate. Veți primi un raport cuprinzător cu rezultatesigure, recomandări nutriționale, individualizate, precum și o carte de rețetepersonalizată după nevoile dvs.


Citește mai mult

TestimonialE

Raluca C.

Acum, copilul este stabil și dezvoltat în parametri normali din punct de vedere cognitiv, motric şi ponderal.

Andreea B.

În urma efectuării testului Imupro 300, tranzitul intestinal s-a reglat și, în plus, cel mic nu a mai răcit de jumătate de an.

L.I. 41ani

De ani de zile mă confrunt cu dureri articulare, flatulenţă şi creştere în greutate. Am făcut testul Imupro 300.

C.N. 40 Ani

După numai o lună de la implementarea dietei, Carla a slăbit şi este şi mai energică şi plină de viaţă. Iar efortul a fost unul minim. Fiică şi mamă fericite!