Un sprijin valoros: Documentația ta personalizată ImuPro

Conceptul ImuPro furnizează rezultate complete ale testării, recomandări nutriționale personalizate și rețete individualizate.

Documentele individualizate ImuPro te vor ghida în schimbarea dietei. Te vor ajuta să identifici alimentele benefice pentru tine și să le izolezi pe cele care sunt eventuali triggeri ai inflamației.

Află mai multe despre soluțiile personalizate și diferitele opțiuni de produse pe care le ai cu ImuPro.

Rezultatele testului

Raportul în urma testului conține rezultate precise și complete pentru toate alimentele testate. Vei afla dacă ai niveluri crescute de anticorpi IgG specifici la un anumit aliment sau nu.

Ghid nutrițional personalizat

Ghidul nutrițional personalizat te ajută să înțelegi rezultatele testului și cum să procedezi în continuare. Vei găsi informații generale despre testul ImuPro și despre cum se dezvoltă o alergie alimentara IgG. Apoi vei afla despre cele trei faze în detaliu: de eliminare, de provocare și de stabilizare.

Carte individuală de rețete

Cartea de rețete speciale pentru tine conține rețete delicioase special concepute în urma rezultatelor la test. Sunt înglobate numai ingredientele pe care ai voie să le consumi, în urma descoperirilor pe care le-a făcut testul ImuPro. Cartea de rețete ImuPro te va ajuta să-ți personalizezi meniul de alimente permise, în funcție de rotația la 4 zile a fiecăruia dintre ele.

Share On Facebook
Share On Google+
Share On Twitter
Share By Email