IMUPRO SCREEN

Varianta minimalistă

Testul ImuPro Screen oferă o analiză personalizată a reacției la 22 de alimente. Este o metodă simplă de a afla rapid și pentru un preț rezonabil dacă e posibil să ai o alergie de tip IgG. Este o examinare în scop de diagnostic, care nu vine însoțită de recomandări nutriționale.

Lista alimentelor testate o puteti vizualiza aici.
Rezultat Imupro Screen

Informații generale
Avantajele  ImuPro Screen
Documentație

Un laborator specializat realizează un test sigur de diagnostic prin metoda gold-standard ELISA, pentru determinarea titrului de anticorpi IgG la 22 de alimente din sânge. Pe baza rezultatelor titrului de anticorpi, alimentele sunt grupate în două categorii:

  • Nivel scăzut
  • Nivel ridicat

Dacă testul ImuPro Screen evidențiază niveluri crescute ale anticorpilor IgG la anumite alimente, face sens sa avansați în etapa următoare și să vă testați pentru 270 de alimente, folosind ImuPro Complet. În această situație, veți primi recomandări nutriționale individualizate și suport pentru interpretarea rezultatelor testului de la specialiștii ImuPro. Deasemenea, pentru că testele se vor face pe mai multe alimente, veți avea mai multe opțiuni pentru dieta de rotație a alimentelor la fiecare 4 zile.

ImuPro Screen vă oferă numeroase beneficii:

  • Un test de diagnostic sigur și precis
  • Raport ce conține rezultate precise pentru toate alimentele testate
  • Preț rezonabil
  • Un ajutor în luarea deciziilor privind dieta

Mai multe produse ImuPro

Share On Facebook
Share On Google+
Share On Twitter
Share By Email