IMUPRO SCREEN⁺
(ImuPro50)

Prima treaptă de testare

Imupro Screen+ oferă o analiză personalizată a reacției la 44 de alimente de bază, cum ar fi produse lactate, cereale, ouă de gaină, etc. Este o metodă simplă de a afla rapid și pentru un preț rezonabil dacă e posibil să ai o alergie de tip IgG. Este o analiză de diagnostic, care nu vine insoțită de recomandări nutriționale.
Lista alimentelor testate o puteti vizualiza aici.
Rezultat Imupro Screen⁺ - sânge venos
Rezultat Imupro Screen⁺ - sânge capilar

Informații generale
Avantajele  ImuPro Screen⁺
Documentație

Un laborator specializat realizează un test sigur de diagnostic prin metoda gold-standard ELISA, pentru determinarea titrului de anticorpi IgG la 44 de alimente din sânge. Pe baza rezultatelor titrului de anticorpi, alimentele sunt apoi grupate în trei categorii:

  • Nivel scăzut
  • Nivel ridicat
  • Nivel foarte ridicat

Veți primi un raport detaliat ce cuprinde rezultate precise, pentru toate alimentele testate. Dacă ImuPro Screen+ evidențiază niveluri crescute ale anticorpilor IgG la anumite alimente, face sens să treceți la etapa urmatoare și să vă testați pentru 270 de alimente, folosind ImuPro Complet. În această situație, veți primi recomandări nutriționale individualizate și suport pentru interpretarea rezultatelor testului de la specialiștii ImuPro. Deasemenea, pentru că testele se vor face pe mai multe alimente, veți avea mai multe opțiuni pentru dieta de rotație a alimentelor la fiecare 4 zile.

ImuPro Screen⁺ vă oferă numeroase beneficii:

  • Un test de diagnostic sigur și precis
  • Raport detaliat ce cuprinde rezultate precise pentru toate alimentele la care pacientul a fost testat
  • Preț rezonabil
  • Un ajutor în luarea deciziilor privind dieta

Mai multe produse ImuPro

Share On Facebook
Share On Google+
Share On Twitter
Share By Email