Recomandări profesioniste: Strategia ta nutrițională

ImuPro te ghidează de-a lungul celor trei faze ale dietei și îți oferă suport prin recomandări nutriționale — pașii corecți către o stare de sănătate mai bună

Strategia ta nutrițională se bazează pe trei etape distincte:

  • Faza de eliminare
  • Faza de provocare
  • Faza de stabilizare

1. Faza de eliminare

Pe durata fazei de eliminare, poți consuma toate alimentele pentru care nu s-au determinat niveluri ridicate de anticorpi IgG, prin rotație la 4 zile distanță. Acest lucru te va ajuta să previi dobândirea unor noi alergii alimentare cu manifestare întârziată și subnutriția. Toate alimentele care generează niveluri crescute de anticorpi IgG vor fi evitate în această primă etapă. Prin evitarea lor, procesele inflamatorii pot fi reduse semnificativ sau chiar stopate.

2. Faza de provocare

După etapa de eliminare, începe dieta de provocare care presupune reintroducerea graduală a alimentelor evitate până atunci, unul câte unul. Faza de provocare te va ajuta sa descoperi care sunt alimentele ”declanșatoare” pentru tine personal. Trebuie să introduci un singur aliment o dată, pentru a putea detecta dacă el este responsabil pentru suferințele pe care le resimți.

3. Faza de stabilizare

Pe parcursul etapei de stabilizare, alimentele descoperite în timpul etapei de provocare vor fi evitate pentru cel puțin un an pentru ca anticorpii IgG să se degradeze iar corpul tău să își revină. Apoi poți începe o nouă etapă de provocare. Este foarte probabil să existe unul sau două alimente pe care va trebui sa le eviți în decursul întregii tale vieți.

Cele trei faze sunt descrise în detaliu în Ghidul tău Nutrițional Personalizat pe care îl vei primi împreună cu rezultatele testului. Află mai multe!

Share On Facebook
Share On Google+
Share On Twitter
Share By Email