0
teste de bine Login/Register

NUTRIȚIE TERAPEUTICĂ

Dacă ai decis să schimbi abordarea și să pornești pe drumul redobândirii stării de sănătate prin nutriție, acesta este parcursul pe care l-am configurat cu ajutorul specialiștilor cu care colaborăm:

 1. Consultație inițială – în cadrul acestei întâlniri online, specialistul îți face anamneza, îți prezintă concluziile preliminare întocmite pe baza informațiilor primite anterior de la tine (diagnostic, analize anterioare, tratamente urmate etc.), face recomandări pentru investigații și teste suplimentare, și dacă este cazul, îți dă indicații generale privind modificările în dietă, până la sosirea rezultatelor testelor suplimentare.
 2.  Interpretare post-testare – dacă ți s-au recomandat teste din portofoliul Teste de Bine, specialistul îți prezintă concluziile interpretării analizelor (complexitatea testelor nu permite interpretarea în timpul consultației efective, specialistul alocând aprox. 1h pentru parcurgerea și interpretarea rezultatelor) și face recomandări privind dieta, prescrie probiotice și alte suplimente alimentare, în baza acestora.
 3. Consultație de reevaluare – este o întâlnire în care se evaluează rezultatele obținute în urma implementării programului nutrițional și se fac ajustări dacă este cazul.
Cactus health

CONSULTAȚIE INIȚIALĂ

Ți se potrivește această consultație dacă te confrunți cu probleme de sănătate pe care deja le-ai investigat, ai un diagnostic pentru o boală cronică și îți dorești un management mai eficient în vederea îmbunătățirii calității vieții. Consultația reprezintă punctul de plecare într-o abordare personalizată pentru identificarea cauzelor, diagnosticare non-invazivă și intervenție terapeutică țintită.


PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE ONLINE

DESCRIEREA CONSULTAȚIEI
Consultația se desfășoară pe parcursul a 60 de minute, timp în care:
 • ți se face anamneza completă;
 • specialistul îți prezintă concluziile preliminare pe baza informațiilor transmise anterior de tine, pe e-mail, înainte de consultația propriu-zisă: diagnostic, analize, tratament etc. (dacă e cazul);
 • specialistul recomandă teste suplimentare, în baza cărora se va configura o intervenție personalizată, care va fi prezentată în cadrul unei consultații post-testare;
 • primești primele indicații generale pentru modificarea dietei, dacă e cazul, pentru ameliorarea simptomelor supărătoare până la sosirea rezultatelor testelor suplimentare.
Cactus health
Cactus health

CONSULTAȚIE DE REEVALUARE

Ți se potrivește această consultație dacă te-ai întâlnit deja cu unul dintre specialiștii care oferă consultații prin intermediul platformei e-consultatiedebine.ro.


PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE ONLINE

DESCRIEREA CONSULTAȚIEI
Consultația se desfășoară pe parcursul a 30 de minute, timp în care:
 • se evaluează progresul pe care l-ai făcut în perioada implementării programului nutrițional configurat în baza rezultatelor testelor suplimentare;
 • se ajustează intervenția nutrițională dacă tu sau specialistul considerați că e nevoie de modificări;
 • se recalibrează schema de suplimente alimentare dacă specialistul consideră necesar acest lucru în urma feedback-ului primit de la tine.
Cactus health

Elena MARDALE – nutriționist dietetician  

 • specializată în diete terapeutice și intervenții de modulare a microbiomului
 • specializată în nutriție sportivă
 • licențiată în „Nutriție și Dietetică” în cadrul Facultății de Medicină „George Emil Palade” din Târgu-Mureș
 • absolventă a masteratului „ Nutriție clinică și comunitară” în cadrul Facultății de Medicină „George Emil Palade” din Târgu-Mureș

Mirela PRIBAC CINGOLANI – nutriționist dietetician clinician  

 • Specializată în dietetică terapeutică în afecțiuni cronice, infertilitate și boli autoimune
 • Specializată în soluții terapeutice funcționale în disbioze intestinale
 • Specializată în fitoterapie și aromaterapie ca terapii complementare sau opționale la antibiotico-terapie
 • Formată la Cornell University în New York în nutriție vegetariană cu Prof. T. Colin Campbell
 • Licențiată în „Nutriție și Dietetică” în cadrul Facultății de Medicină „George Emil Palade” din Târgu-Mureș
 • Absolventă a masteratului „ Nutriție clinică și comunitară” în cadrul Facultății de Medicină „George Emil Palade” din Târgu-Mureș