0
teste de bine Login/Register

E-CONSULTATIEDEBINE

CONSULTAȚII ONLINE CU MEDICI DIN STRĂINĂTATE ȘI DIN ROMÂNIA

De peste 10 ani ne preocupăm constant să identificăm cele mai inovative teste de diagnostic efectuate în laboratoare din Europa si SUA, la care să oferim acces pacienților români prin intermediul platformei noastre online – TestedeBine. Înglobarea acestor teste în abordarea terapeutică a pacientului, ne-a arătat beneficiile unei noi perspective în medicină: o medicină în care pacientul este considerat unic din punct de vedere genetic și biochimic, și în care intervenția terapeutică se face personalizat în funcție de profilul său individual.

Ca urmare, înțelegând nevoia de personalizare a tratamentului, atât de necesară în managementul bolilor cronice, dar nu numai, am făcut un pas mai departe și am dezvoltat E-CONSULTATIEDEBINE, o platformă prin care aveți acces și la consultații online cu specialiști în medicină funcțională-integrativă și personalizată din străinătate și din România.

E-CONSULTATIEDEBINE este un pas firesc și necesar în rolul pe care ni l-am asumat încă de la început: să contribuim la dezvoltarea medicinii funcționale-integrative și personalizate din România.

În Statele Unite și în vestul Europei, medicina funcțională-integrativă a devenit deja o tradiție și sunt deja numeroși specialiști care au adoptat această manieră în tratarea celor mai diverse afecțiuni, de la afecțiuni gastrointestinale și boli autoimune până la oboseală cronică și tulburări neurologice. Accesul pacienților din România la astfel de medici este îngrădit însă de costurile pe care le presupune deplasarea în străinătate, care pot depăși în mod evident costul unei consultații propriu-zise. E-CONSULTATIEDEBINE devine astfel o variantă cu adevărat accesibilă de a consulta astfel de specialiști, din confortul propriei case.

Tot prin intermediul E-CONSULTATIEDEBINE facilităm consultații cu specialiști din România care au o bogată experiență în utilizarea testelor din portofoliul nostru și care au beneficiat de transfer de know-how în cadrul numeroaselor seminarii și cursuri pe care le-am organizat cu profesioniști în medicină din străinătate. Astfel, pe lângă accesul la testele dezvoltate de laboratoare renumite din SUA și Europa, am creat și soluția pentru interpretarea rezultatelor acestora și configurarea de tratamente personalizate, fără efort suplimentar din partea pacienților.