0
teste de bine Login/Register

O alimentație sănătoasă, dar și corectă în același timp, și un program regulat de exerciții fizice prin care să vă măriți masa musculară, sunt doi piloni de bază în reconstruirea stării de bine.

Cu toții știm cât de importante sunt exercițiile cardio pentru sănătatea inimii, în condițiile în care contribuie la reducerea colesterolului și a presiunii arteriale. De asemenea, sportul previne rezistența la insulină, care, în timp, crește riscul de diabet și sindrom metabolic.   

Indiferent că mergeți pe jos, pe bicicletă sau că alergați, oricare dintre aceste tipuri de activitate fizică vă crește ritmul cardiac ajutându-vă să ardeți calorii și să eliminați toxine. Și să nu uităm de un alt beneficiu: pierderea în greutate. Astfel, nu numai că veți arăta mai bine, dar creșterea masei musculare vă ajută să ardeți calorii mai multe chiar și după terminarea antrenamentului.

Dar asta nu este tot. Antrenamentul de forță este, de asemenea, esențial în cadrul unui program de fitness echilibrat. Exercițiile de forță vă ajută să vă întăriți mușchii și tesuturile conjunctive, să încetiniți procesul de reducere a masei musculare inerent înaintării în vârstă, să creșteți densitatea osoasă, să reduceți riscul de a vă accidenta și poate ajuta chiar la ameliorarea durerilor articulare.      

Cum vă poate ajuta Imupro să vă atingeți acest obiectiv?

Știați că inflamația cronică este una dintre principalele cauze ale rezistenței la insulină? Iar vinovate sunt și alimentele care nu sunt procesate corect de organism și care astfel declanșează un proces inflamatoriu. Testul Imupro identifică aceste alimente printr-o analiză de dozare a anticorpilor IgG și, în plus, permite configurarea unei diete personalizate în funcție de rezultate.   

Așadar, exercițiile fizice și o nutriție corectă bazată pe rezultatele testului Imupro vor contribui la o stare de sănătate mai bună.

Așadar, să trecem la treabă!