0
teste de bine Login/Register

De 7 ani de când este disponibil și în România, conceptul Imupro a contribuit semnificativ în abordarea și tratarea diverselor probleme de sănătate a mii de pacienții.

Dacă vrei să ne împărtășești experiența ta cu Imupro, noi te răsplătim cu un voucher cadou reprezentând o reducere de 10%la testele Imupro BasicImupro Basic + și Imupro Complete, pe care poți să îl dăruiești unei persoane dragi.

Iată ce trebuie să știi înainte de a ne scrie. 

–          În mesajul pe care îl așteptăm de la tine ne-ar plăcea să regăsim informații referitoare la:

  • problemele de sănătate cu care te-ai confruntat înainte de adoptarea conceptului Imupro (test de sânge și dietă);
  • cine ți-a recomandat testul Imupro (nu trebuie să nominalizezi persoana, fiind suficient să menționezi dacă este vorba de un medic, membru al familiei, prieten, cunoștință  etc.);
  • care au fost, în principal, alimentele la care testul Imupro a indicat alergii alimentare întârziate;
  • dacă și cum s-a modificat starea ta de sănătate în timpul și la sfârșitul dietei.

– Mesajul tău POATE fi publicat integral sau parțial pe site-ul Imupro, în secțiunea Testimoniale și pe pagina de Facebook a Imupro, folosindu-se doar inițialele prenumelului și numelui, precum și vârsta. Ne rezervăm dreptul de a selecta mesajele în vederea publicării pe site-ul și pe pagina noastră de Facebook.

–  În cel mai scurt timp de la primirea mesajului tău, un reprezentant Imupro te va contacta pentru a-ți da toate detaliile referitoare la felul în care persoana pe care ai ales-o să-i dăruiești stare de bine va beneficia de reducere. Trebuie să ne comunici varianta de test aleasă și numele persoanei care va beneficia de reducere, iar noi îți vom recomanda cea mai apropiată clinică partenera Imupro (și care participă la campanie), unde i se va recolta o probă sânge care va fi trimisă la laboratorul specializat din Germania. Voucherul de reducere va fi trimis direct clinicii.  În cazul în care locuiți într-un oraș unde nu avem încă clinici partenere, persoana indicată de tine va primi kitul de recoltare sânge (din deget) acasă împreună cu un SMS cu codul de voucher. Ulterior, noi vom prelua proba care va ajunge în laboratorul din Germania.

–  Ne rezervăm dreptul de a verifica în baza noastră de date dacă vă numărați printre pacienții care au făcut testul Imupro, aceasta fiind o condiție care trebuie îndeplinită pentru obținerea voucherului cadou.

–  Voucherul cadou se acordă o singură dată și poate fi folosit până la 30 iunie 2019.

–  Campania se desfășoară în perioada 1 martie – 31 mai 2019.

–  Prin intermediul campaniei „Dăruiește stare de bine!”, Imupro România își propune să măsoare gradul de satisfacție al pacienților care au adoptat conceptul Imupro, și, în același timp, să popularizeze experiența lor în speranța că astfel și alte persoane ar putea beneficia de pe urma integrării conceptului Imupro în abordarea terapeutică a unor probleme de sănătate similare.