0
teste de bine Login/Register

Dr. Alexis Cochino, șef lucrări UMF București, medic primar pediatrie, medic specialist alergologie și imunologie clinică IOMC, explică în ce situații întâlnite în practica sa alergiile alimentare întârziate au constituit cauza pentru diverse afecțiuni și simptome. Este vorba despre creșterea insuficientă în greutate, întâlnită mai ales la bebeluși, dar și la copiii mici, dermatita severă și enterita cronică, adică inflamația intestinală, cu scaune diareice, eventual cu sânge sau mucus.

Dr. Cochino folosește testul Imupro de peste un an și jumătate și îl cataloghează ca fiind “cea mai standardizată metodă de evaluare a anticorpilor din clasa IgG la alimente”.

„Cu ajutorul testului Imupro am reușit să fac o listă restrânsă de cauze alimentare la pacienți cu boli semnificative, în general digestive sau cutanate din pediatrie, listă pe care ulterior am folosit-o în reglarea regimului acelor pacienți, ceea ce a a dus la ameliorarea sau, în unele cazuri, chiar dispariția simptomelor”, spune dr. Cochino.

 

ImuPro 300 este un concept inovativ care îmbină un test riguros de dozare a anticorpilor IgG cu o strategie nutrițională personalizată, care, asa cum s-a dovedit până acum, a fost răspunsul la problemele de sănătate a sute de mii de pacienți din întreaga lume.