0

Dr. Adrian Alecu, asistent universitar UMF Târgu Mureș, medic primar Medicină Internă , cu competență în homeopatie, lucrează cu testul ImuPro de aproape 5 ani și îl caracterizează ca fiind un instrument de diagnostic care îi oferă posibilitatea de a găsi cauzele unor afecțiuni pe care altfel nu ar avea cum să le stabilească în mod obiectiv.

“În cazul prezenței în sânge a anticorpilor anti-alimentari specifici, față de alimentele pe care pacientul le mănâncă în mod uzual, acești anticorpi, legându-se de proteinele din alimente, produc niște complexe antigen-anticorp, numite complexe imune, care mențin o stare inflamatorie permanentă la nivelul organismului, care se poate reflecta până la urmă la nivelul oricărui organ sau sistem. Aceste inflamații cronice pot duce în final la boli autoimune sau la diferite boli severe, pe care ne-ar fi greu să le diagosticăm dacă nu ar exista acest test de identificare a anticorpilor anti-alimentari, Imupro”, explică dr. Alecu.

Medicul spune că a avut satisfacția să constate “o evoluție foarte favorabilă a pacienților care au respectat dieta confrom rezultatelor testului Imupro în diferite probleme de sănătate ale tractului digestiv, chiar și în boli grave cum ar fi rectocolita ulcero-hemoragică, sau în boli destul de frecvente manifestate prin dureri de stomac, prin diaree, constipație, balonări, dar și în boli aparținând altor organe decât tractul digestiv. De exemplu în tiroidite, psoriazis, în alergii, în migrene, în diferite boli care pot avea legătură cu sistemul imunitar”.

ImuPro 300 este un concept inovativ care îmbină un test riguros de dozare a anticorpilor IgG cu o strategie nutrițională personalizată, care, asa cum s-a dovedit până acum, a fost răspunsul la problemele de sănătate a sute de mii de pacienți din întreaga lume.