0
teste de bine Login/Register

Laptele de vacă se află în topul alimentelor care provoacă ALERGII ALIMENTARE ÎNTÂRZIATE 

Variantele de testare Imupro analizează reacția la mai multe tipuri de lapte (vacă, capră, oaie) și produse lactate (brânză cu cheag de vacă, de capră, de oaie, halloumi, ricotta etc.), ceea ce vă permite o reconfirgurare mai ușoară a dietei post-testare, pentru că, de cele mai multe ori, nu se constată o cantitate crescută de anticorpi IgG la toate aceste produse. Totuși, în situația în care aveți alergie alimentară la toate tipurile de lapte și produse lactate, vă puteți orienta spre laptele vegetal pentru a vă bucura în continuare de alimentele și preparatele dumneavoastră preferate.  

Laptele de soia: după cum sugerează și numele, acesta este produs din boabe de soia și are o aromă ușor dulce. Laptele de soia se potrivește foarte bine cu musli și poate fi folosit și la gătit.

Laptele de ovăz: Obținut din cereale, acesta este foarte bun pentru gătit sau poate fi consumat cu muesli.

Laptele de migdale: O băutură cu un gust de pronuțat de migdale/alune este perfectă cu muesli și poate fi folosită în diferite sosuri. Laptele de migdale poate fi folosit și la produsele coapte datorită aromei sale de nucă.

Laptele de orez: Obținut din orez, acest tip de lapte poate și consumat și în cazul unei alergii întârziate la gluten. Laptele de orez este foarte potrivit pentru a prepara budincă de orez și pentru copt.

Lapte de cocos: Laptele de cocos poate fi folosit în multe moduri în bucătărie, de la supe și curry, până la deserturi.