0
teste de bine Login/Register

Identificarea alergiilor alimentare întârziate prin intermediul testului Imupro este doar primul pas către o stare de sănătate mai bună. Următoarea etapă și cea mai importantă este implementarea dietei timp de până la 8 săptămâni, perioadă în care trebuie să eliminați toate alimentele la care a fost identificat un nivel ridicat al anticorpilor IgG. Adoptarea dietei Imupro poate reprezenta o provocare mai ales dacă numărul alimentelor pe care trebuie să le eliminați este mare sau este vorba despre alimentele dumneavoastră preferate și pe care le consumați destul de des. Tocmai de aceea, vă prezentăm în continuare câteva metode care să simplifice implementarea dietei Imupro. 

1. Prepară-ți singur mesele. Gătind cât mai multe din mâncăruri acasă, te poate ajuta să ții sub control ceea ce mănânci și să monitorizezi mai bine ingredientele folosite.

2. Fă schimbări în bine. Atunci când renunți la mâncărurile nesănătoase este important să le înlocuiești cu alternative mai bune. Ȋnlocuind grăsimile dăunătoare cu cele sănătoase (precum puiul prăjit cu somonul la grătar), vei observa o modificare în bine asupra sănătății și dispoziției tale.

3. Simplifică. Decât să fii foarte preocupat de număratul caloriilor, gândește-te la dieta ta din punct de vedere al culorii, varietății și prospețimii. Ȋncearcă să eviți alimentele procesate și ambalate și opteaza pentru unele proaspete.

4. Citește etichetele. Este important să știi ce se află in mâncărurile tale deoarece se întâmplă foarte des ca producatorii să ascundă cantități mai mari de zahăr sau de grăsimi nesănătoase în alimentele ambalate, chiar și atunci când este vorba de cele așa-zise sănătoase.

5.Concentrează-te pe cum te simți după ce mănânci. Asta te va ajuta să capeți obiceiuri sănătoase și gusturi noi. Cu cât e mai sănătoasă mâncarea pe care o consumi, cu atât te vei simți mai bine după masă. Iar dacă mănânci alimente de tip fast-food ai șanse mari să te simți inconfortabil, lipsit de energie și să ai senzație de greață după. 

6. Bea multă apă. Apa ajută la eliminarea toxinelor din organism. În plus, deshidratarea duce la oboseală, lipsă de energie și dureri de cap. Senzația de sete se poate confunda ușor cu cea de foame așa că, dacă te hidratezi bine, te poate ajuta să faci alegeri mai sănătoase.